al weer een maand in canada - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Gert-Jan Eggink - WaarBenJij.nu al weer een maand in canada - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Gert-Jan Eggink - WaarBenJij.nu

al weer een maand in canada

Door: Gert-Jan

Blijf op de hoogte en volg Gert-Jan

01 Juni 2009 | Canada, Ottawa

hallo,

ik zit nu al weer een maand en een halve week in canada, en nog steeds bevalt het prima, afgelopen week was een super week! naast het gewone werk ben ik donderdag samen met fam. De beer en Jarno naar een koeien veiling geweest. Dit was wel mooi om te zien want dat was voor mij de eerste keer dat ik zoiets mee maak.

vrijdag: 's morgens om 4 uur uit bed net zoals normaal, en toen gemolken en de hele dag net als anders aan het werk geweest. een gewone rustige dag. en 's avonds nog even overlegd over een eventuele vakantie met de jongens.

Zaterdag --> pfff
zaterdag ochtend zijn we na het melken en ontbijt naar een opendag geweest van een stal, dit was ongeveer anderhalf uur rijden heen en terug. (1 uur is vaak ook 100 km) toch betrekkelijk korte afstanden voor hier. hier hebben we alles bekeken en een broodje gegeten. al met al was het rond 3 uur dat we terug waren. en om 4 uur zijn we weer aan het melken gegaan. na het melken even douchen en toen was het uitgaans avond. We zijn toen naar een club geweest dat Cowboys hete. dit was heeeeel gezellig en redelijk druk. we waren er om 10 voor 4 weer dus kon ik zo weer door met melken. na het otbijt (ronc 8 uur) ben ik toen maar eens naar bed gegaan.. best zwaar 28 uur wakker zijn.

kortom, een weekend om niet snel te vergeten!!

Vandaag zijn we weer gewoon aan het werk net als elke andere dag.

dat was het weer voor zo ver,

Gert-Jan

• 03 Juni 2009 - 17:18

Eelco:

Ha allochtoon,

Ik hoor het al wel, je vermaakt je daar nog wel!
    Ik dacht dat je alleen hier een nachtje doortrok maar dat ken je daar dus ook wel:p Maar mooi dat je schik hebt kerel!
    Kallem an

Groet'n van de baron uut Dochter'n

• 04 Juni 2009 - 19:50

Jannie:

Hey GJ,
    Leuk om te lezen dat het allemaal zo goed gaat!! Goed man, ga zo door!!
    Leuke foto´s ook.
    Groetjes van ons allemaal!! Doegie