laatste weekje thuis
Door: Gert-Jan
Blijf op de hoogte en volg Gert-Jan
27 April 2009 | Nederland, Amsterdam
Nog een aantal dagen en ik vertrek naar Canada! Gisteren heeft Jarno de reis papieren even langs gebracht, en mijn kameraden zijn gister avond ook even geweest. gezellig een biertje drinken en nog even naar Boode in Bathmen geweest. Een gezellige avond.
HET AFTELLEN IS BEGONNEN !!
donderdag ochtend moet ik om 6.35uur op schiphol zijn en om half 10 vliegen. dus vroeg uit bed.
Tot over 3 maanden
Groeten,
Gert-Jan Eggink
HET AFTELLEN IS BEGONNEN !!
Tot over 3 maanden
Groeten,
Gert-Jan Eggink
30 April 2009 - 00:25
Js:
Kiek an,
kunnen we je mooi in de gaten houden via internet.
kalm an -
30 April 2009 - 07:08
Jannie:
Hey GJ,
Sorry dat we niet meer persoonlijk afscheid hebben genomen!!! Maar vanmorgen werd ik wakker en bedacht toen ineens GJ gaat vandaag vertrekken...... te laat om je nog te bellen want terwijl ik dit tik zit je al ergens boven de oceaan.
Toch willen we je heel veel plezier en succes wensen met je stage. Geniet ervan
Groetjes van ons allemaal
Jannie -
01 Mei 2009 - 19:46
Marja:
Een beetje uitgerust al. -
01 Mei 2009 - 22:17
Gerrie:
Hallo GJ,
hoorde dat je een goede reis hebt gehad,een hele fijne tijd en tot over een paar maanden.Gerrie -
02 Mei 2009 - 15:04
Annet Enderink:
Ha!
Fijn dat je goed bent aangekomen! Heel veel plezier..geniet ervan! zal je site goed in de gaten houden!
Groetjes Annet