De eerste dagen
Door: Gert-Jan
Blijf op de hoogte en volg Gert-Jan
02 Mei 2009 | Nederland, Amsterdam
Hallo allemaal,
ik ben nu sinds een aantal dagen in canada aangekomen. de eerste indrukken zijn super! afgelopen donderdag ben ik dus weg gegaan. om ongeveer 5 uur zaten we in de auto richting schiphol airport. We waren mooi op tijd op het vliegveld en het vliegtuig had ook geen vertraging. Om ongeveer 18.00 uur (nederlandse tijd) kwam ik aan op Toronto airport. Bij de douane ging het goed, weinig ondervraagd.
We werden opgehaald en toen heb ik nog even geholpen met melken. al met al lag ik om 7 uur lokale tijd in bed (1 uur nl tijd)
De volgende ochtend was ik om 6 uur weer uit bed om te melken, na het melken hebben we wat jongvee omgedreven en stro hokken uitgemest. al met al was de dag al weer aardig gevuld.
Gister avond kwamen er een aantal vrienden van mijn stage boer om te kaarten. maar helaas niks gewonnen :P
nou dat is eigenlijk hoe de zaken er voor staan. Het bevalt SUPER!
Groeten uit canada
Gert-Jan
nou dat is eigenlijk hoe de zaken er voor staan. Het bevalt SUPER!
Groeten uit canada
Gert-Jan
05 Mei 2009 - 08:57
Marita:
Ha GJ,
Leuk om je ook zo te kunnen volgen. Heel veel plezier daar en geniet van dat prachtige land.
Groetjes van ons allen. -
05 Mei 2009 - 18:16
Sabine En Albert:
Hallo Gert Jan, wij hopen dat je het goed naar je zin zult hebben.Groeten. -
06 Mei 2009 - 21:28
Loman:
ha knigge!
ik zie dat je goed aangekomen bent! ik zal de alles wel een beetje volgen via ut internet!
ut beste,
Bjorn Loman -
08 Mei 2009 - 07:27
Dirk:
nou kun je het nog een betje vol houden dan? als je tijd hebt kun je nog mooi een pa foto s maken kunnen we mooi beetje mee kijken! groeten dirk