deel 2 week 1
Door: Gert-Jan
Blijf op de hoogte en volg Gert-Jan
09 Mei 2009 | Canada, Springfield
Hallo allemaal,
Als eerste wil ik graag iedereen bedanken voor de leuke reacties.
Sinds het laatste bericht is er weinig veranderd, het is hier kwakkel weer en nog te nat om je op het land te bewegen. Arjan zou al graag de mais poten, maar dan moet het eerst drogen.
We hebben deze week wel stenen geraapt op het land. Dit doet men omdat het in de winter zo hard vriest dat er grote stenen naar boven komen in de klei grond. Er waren 3 studenten die dit deden samen met mij en de werknemer.
Afgelopen week ben ik ook nog samen met Arjan rond gereden in de regio hier, het is hier een beetje vergelijkbaar met zuid limburg, een heel glooiend landschap alleen dan met grote perceelen grond.
De laatste dagen zijn we een beetje bezig geweest in de tuin, er moest nieuw gazon komen ed.
verder hebben we wat jongvee verplaatst. En we zijn aan het opruimen gegaan rondom de boerderij.
En dan vandaag,
vanmorgen ben ik om 4 uur opgestaan om te melken, de medewerker er Arjan waren er ook om 4 uur en we hebben ook meteen het voeren en de kalveren gedaan onder het melken. Na het melken hebben we tot de middag rustig aan gedaan. En na de midag hebben we rond getoerd door de buurt hier, We zijn langs De Beer geweest (Jarno loopt hier stage); even overleggen wat we vanavond doen. Daarna nog rond gereden in de regio hier.
Al met al,
Een super eerste week !!!!
Groeten Gert-Jan
Als eerste wil ik graag iedereen bedanken voor de leuke reacties.
En dan vandaag,
Al met al,
Een super eerste week !!!!
Groeten Gert-Jan
11 Mei 2009 - 08:16
Familie Dijkman:
Gert Jan,
We hebben net onder de koffie jouw berichten gelezen. Mooi dat je het naar je zin hebt. We volgen je verdere berichten. Groeten Bertha, Gerrit, Dea en Ruud -
12 Mei 2009 - 07:16
Gerrit /Jo Dijkerman:
Hoi Gert Jan,
Wij wensen jou een fijne stage-tijd in dat verre land.
Geniet ervan en wij kunnen via de email mooi op de hoogte blijven van jou ervaringen.
De groeten van uit Warnsveld
04 Februari 2011 - 12:16
Jeroen :
Hallo gert-jan eggink
Ik zie hier je reisverslag staan van stage in canada. Heb via google tegen gekomen. Ik ben ook nog op zoek naar een adres in de buurt van Thillsonburg. Waar ben jij geweest wat voor adres Nederlanders? beetje bevallen?
Alvast bedankt voor reactie,
Je kunt me ook wel mailen fendt308-90@live.nl