Het landwerk is begonnen
Door: Gert-Jan
Blijf op de hoogte en volg Gert-Jan
21 Mei 2009 | Canada, Ottawa
Hallo allemaal,
Het is hier momenteel heerlijk weer. En daarom is het landwerk in alle hevigheid losgebarsten. Dinsdag is de medewerker begonnen met het cultiveren van het land. dit gebeurt met een 250 pk mf en een 11 meter brede cultivator. Dat schiet tenminste op. Gister ochtend na het melken ben ik samen met Arjan (de boer zelf) naar een veeveilings gebouw geweest om wat kalveren af te zetten. daarna nog een lekke band laten maken. En na de middag was het mijn beurt om te cultiveren. ik heb dit zo'n 4 uur gedaan achtereenvolgens. en toen was het al weer tijd om te melken. Na het melken is Arjan nog een tijd door gegaan met cultiveren. En ik was toen vrij!
Nog even over het weer. vanmorgen was het ongeveer 10 graden maar nu is het 28 en gister middag was het op de top 27. best raar na dat het afgelopen weekend maar 10 graden 's middags was.
Nou dat was het al weer voor nu,
www.picturetrail.com/gertjaneggink
22 Mei 2009 - 07:05
Wim En Ine Greven:
Hej Gert-Jan
Wij hebben even je schitterende foto's bewondert op je site, ziet er keurig uit. Zo krijg je toch een leuke indruk van het geheel. Veel plezier en succes gewenst vanuit het groeizame en idyllische Stokkum aan das Twentekanaal
PS Doe de groeten aan je buurman. -
23 Mei 2009 - 23:59
Ingrid Haverkamp:
Hoi Gert-Jan,
Stage in Canada is mooi he:) Ben zelf 3,5 jaar geleden in Alberta geweest en heb er goede herinneringen aan. Ga je ook nog rondreizen? Zeker doen hoor!
Een leerzame tijd gewenst en have fun. Mocht je nog een keer buitenlandstage hebben, ik heb nog wel wat adressen in Nieuw-Zeeland en Australie voor je, zeker de moeite waard!
Groetjes vanuit Australie.
Ingrid -
24 Mei 2009 - 10:38
Gerrit, Jo En Tom:
Hallo Gertjan,
Prachtig jouw verslag.
Interessant en hardstikke mooi.
Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder.Hier gaat alles naar wens.
De groeten vanuit Warnsveld. -
24 Mei 2009 - 11:21
De Spillen:
Hey Gert-Jan,
Hier even een berichtje uit Blokker.
Het is een mooie zonnige dag, 18 graden en net even met je moeder gebeld om haar te feliciteren met haar verjaardag.
Zo te horen heb je het aardig naar je zin en gaat de tijd snel.
We gaan snel de foto's bekijken en tot ziens. -
26 Mei 2009 - 21:39
Gerard Geerdink:
Hoi Gertjan
Ik was vandaag bij jullie om spulletjes te brengen en kreeg van je ouders dat ik je kan volgen via deze site.
Heb je foto's ook allemaal bekeken ziet er goed uit.
Ik wens je nog vulle wille daor.
Ps doe Arjan en Marleen,Henk en Dini de groet'n uut Deepen